Emke Slijkerman

Emke Slijkerman

CONTACT TRAINER

Emke Slijkerman geeft de recreatiegroepen op de maandag. Zij is als turnster begonnen bij Jahn. Op een gegeven moment is ze gaan assisteren, en heeft ze de opleidingen tot assistent en later ook trainer afgerond.

Ze heeft al heel wat jaren de recreatielessen gegeven, en ook een tijdje de selectiegroepen. Na een jaartje ertussenuit geeft Emke nu weer les bij de recreatiegroepen op de maandag.

“Turnen, het staat voor zo veel dingen in het leven. Niet alleen fysiek levert het een gezonde bijdrage, maar doordat je in een groep traint, leer je ook omgaan met en respect hebben voor andere mensen/kinderen.

Daarnaast speelt ook het mentale vlak een belangrijke rol. Je moet durven, stapje voor stapje over eigen grenzen kunnen gaan en ervaren dat iets misschien helemaal niet zo eng is als je van tevoren dacht. Of dat het wel eng is, maar dat je toch trots op jezelf kunt zijn dat je het in ieder geval geprobeerd hebt. Het boeken van overwinningen, hoe klein dan ook, is een van de belangrijkste dingen in het leven, je groeit erdoor als persoon.

Voor mij zijn deze redenen reden om nog altijd zelf een uurtje per week te turnen. Maar bovenal staat het plezier erin voorop! Ik hoop dat ook door te geven aan de kinderen aan wie ik lesgeef. Ik houd van lessen waarin respect is voor elkaar en ruimte is voor zowel lolletjes als leren. Het enige wat ik van een kind verwacht, is plezier en inzet, want waar een wil is, is een weg!”

Deel dit berichtEmail this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

LESSEN

  • Turnen recreatiema 17:00 - 18:00
  • Turnen recreatiema 18:00 - 19:00