SponsorKliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Jahn Hillegom doet mee aan SponsorKliks!

Dat is voor onze vereniging een heel makkelijke manier om wat extra te verdienen. Met een beetje hulp van jullie, maar het kost je niets!
*Zeker in deze tijden van veel online bestellingen, moet dit hard kunnen gaan.*

Wat moet je doen?

Wil je iets online kopen?

Bijvoorbeeld webshops als Bol.com, Hema, Coolblue, Blokker en MediaMarkt, maar ook websites als Kleertjes.com, Thuisbezorgd, AH, AboutYou, Staatsloterij én vakantie-boekers als Booking.com, Expedia, CenterParcs en veel meer.

  • Klik via onze SponsorKliks-pagina door naar de webshop,
  • en bestel je product zoals je dat normaal ook zou doen. Jahn krijgt nu automatisch een klein percentage van jouw aankoopbedrag!

Hoe werkt dat dan?

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan. En 75% daarvan wordt aan Jahn doorbetaald, omdat je bent ‘doorverwezen’ via Jahn. 

Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde voor je bestelling. Alleen in het laatste geval krijgt Jahn dus een percentage van jouw aankoopbedrag.

Nóg makkelijker online bestellen via Sponsorkliks?

Je kunt in de webbrowser Chrome ook een extensie installeren die je bij het bezoeken van een webshop herinnert aan SponsorKliks. Ga hiervoor naar https://chrome.google.com/webstore/detail/sponsorkliks/ibddmcijlhljfdinapegnidiodopoadi?hl=nl en installeer de extensie in je browser. Als je nu op een pagina komt die SponsorKliks ondersteunt, dan wordt gevraagd of je wilt sponsoren met je aankoop.

De stand

Hieronder zie je wat we tot nu toe hebben opgehaald, van november 2018 tot nu. Kun je voorstellen wat voor bedrag we jaarlijks kunnen krijgen als alle leden hieraan meedoen?!