Clubtrofee Jahn naar dhr Brouwer

Clubtrofee Jahn naar dhr Brouwer

Aan het eind van de algemene ledenvergadering op 2 april ontving de heer J.C. Brouwer, al bijna 13 jaar trouw lid van het gymnastiek-uur van de senioren op dinsdag, uit handen van Ruud Doezie (voorzitter) de clubtrofee van GV Jahn.

Vorig jaar had Ruud deze gekregen voor zijn “duik in het diepe” als kersverse voorzitter van onze vereniging. Op aangeven van één van de ouders van onze wedstrijdmeisjes van turnen is deze trofee geïntroduceerd om elk jaar een bijzonder lid, bestuurder of vrijwilliger in het zonnetje te zetten.

Bij het kiezen van een ‘slachtoffer’ voor het jaar 2019 waren alle bestuursleden en hoofdtrainsters RG en turnen het unaniem eens. De clubtrofee is dit jaar voor meneer Brouwer. Hij treedt op als een soort woordvoerder voor de leden van het 1e seniorenuur op de dinsdag en schrijft zelfs brieven namens leden, die dat zelf lastig vinden en ondersteunt de trainster indien nodig. Hij is elk jaar trouw aanwezig op de algemene ledenvergadering en heeft altijd wel iets voor de rondvraag!

Ruud vond het best lastig de clubtrofee uit handen te geven, maar vond het wel enorm leuk dat hij de beker zelf aan de heer Brouwer mocht overhandigen.

De heer Brouwer was er helemaal stil van!
Deel dit berichtEmail this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook