Lessen

Turnen recreatie

Klimmen

Turnen bij Jahn is er voor kinderen/jongeren van 4 tot 18+. Bij alle groepen gaat het om een combinatie van balans, kracht en lenigheid.

Read More

RG recreatie

Bij ritmische gymnastiek dans je een oefening op muziek. Hierbij gebruik je verschillende materialen. De materialen zijn: bal, touw, hoepel, lint of knotsen. Ook kun je een oefening doen zonder een materiaal.

Read More

Senioren

Bent u tussen de 65 en 90+ jaar oud? Kom dan eens naar onze Seniorengym! Iedereen beweegt hier naar eigen kunnen, de lessen zijn ook geschikt wanneer u minder mobiel bent en niet lang kunt staan. We hebben drie groepen op verschillende niveaus.

Read More

Keep Fit

Blijf fit door elke week te bewegen op muziek! De meeste vrouwen uit deze groep zijn grofweg tussen de 50 en 65 jaar, maar de oudste is zelfs over de 80.

Read More

Turnen selectie

Haagse Bosan Cup 2017 Jahn

Jahn heeft drie selectiegroepen van turnen, ingedeeld op leeftijd en niveau: Onderbouw, Bovenbouw en 6e divisie. De meisjes turnen in de 3e tot en met 6e divisie.

Read More

RG selectie

De wedstrijdafdeling van Ritmisch Gym bestaat uit twee groepen: jongtalent en selectie. De meisjes doen mee in divisie 1 en 2 (oude niveaus B en C).

Read More